Ticaret icin Shipito

Ticaret icin Shipito

Shipito, Shipito for Business'ı Başlattı

Yayınlandı Oct 24, 2022

Shipito, büyüyen işletmeler için kapsamlı bir uluslararası nakliye ve lojistik çözümü olan Shipito® for Business'ı piyasaya sürdü

SALT LAKE CITY, 24 Ekim 2022 - ABD mallarını dünya çapında 220'den fazla ülke ve bölgede müşterilere sevk eden önde gelen uluslararası paket nakliye şirketi Shipito, LLC ("Shipito" veya "Şirket") bugün Shipito® for Business'yu piyasaya sürdüğünü duyurdu. ABD'de ve dünya capinda olan küçük ve orta ölçekli işletmeler için uluslararası nakliye, sipariş karşılama ve İade yönetimi,içeren kapsamlı bir üçüncü taraf lojistik çözüm partneri Shipito, Tritium Partners'ın bir portföy şirketidir.

ABD perakendecilerinden uluslararası adreslere gönderilmeyen mal satın alan küresel işletmeler için Shipito, Torrance, California ve Tualatin, Oregon depolarında malların indirimli fiyatlarla alınabileceği, depolanabileceği, birleştirilebileceği, paketlenebileceği ve gönderilebileceği adresler sağlar. Shipito ayrıca İngilizce, İspanyolca, Portekizce, Almanca, Fransızca, Japonca ve Çince dahil olmak üzere 10'dan fazla dilde satın alma yardımı ve çok dilli web siteleri ve müşteri desteği sunmaktadır. Shipito for Business, şirketin bireysel müşterilerinin güvendiği aynı hızlı, güvenilir ve verimli nakliyeyi sunar, ancak aynı zamanda küçük ve orta ölçekli işletme müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak için uluslararası nakliye, sipariş karşılama ve iade işlemlerini tek, esnek, uygun fiyatlı bir platforma entegre eder.

Shipito Genel Müdürü Dave Robinson, “Müşterilerimizle yaptığımız ankette ve bazılarının aslında Shipito'yu nakliye ve sipariş karşılama için kullanan küçük işletmeler işlettiğini gördükten sonra, tüketici programımızın bir sonucu olarak Shipito for Business'ı geliştirdik” dedi. "Bu büyüklükteki tüccarlar için yerine getirme ve geri dönüşler genellikle sonradan düşünülür, ancak bunlar hızla baş ağrısı haline gelir. Ek olarak, küçük ve orta ölçekli işletmeler için onları üstlenmeye istekli bir lojistik ortak bulmak genellikle zor bir iştir. Daha büyük rakiplerimizden farklı olarak, bu küçük işletmeler için bireysel kullanıcılarımıza sağladığımızın ötesinde kapsamlı bir lojistik çözümü döndürme ve yenileme çevikliğine sahiptik.”

Shipito for Business, hem ABD malları tedarik eden uluslararası işletmeler hem de uluslararası alanda genişlemek isteyen ABD işletmeleri tarafından kullanılabilir. Shipito for Business müşterileri şunlardan yararlanır:

• indirimli, hacme dayalı nakliye ücretleri
  • 90 güne kadar depolama
  • tam otomatik iade yönetimi
  • topla ve paketle fulfillment

Shipito'nun API'si, Shipito for Business müşterilerinin, siparişten teslimata, nakliyeye ve iadeye kadar lojistik sürecinin her adımını kendi e-Ticaret siteleriyle sorunsuz bir şekilde bağlamasına ve tüm süreci Shipito'nun sezgisel web tabanlı yönetim konsolu aracılığıyla kolayca yönetmesine olanak tanır.

Shipito for Business hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.shipito.com. adresini ziyaret edin. Basınla ilgili her türlü soru için lütfen bize press@shipito.com adresinden e-posta gönderin.

Shipito for Business hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen aşağıdaki formu doldurun, temsilcimiz sizinle iletişime geçecektir.

Bugün tasarruf etmeye başlayin!
Ücretsiz ABD adresinizi alın
LiveChat