Countries

Amerika’dan Alışveriş Yaparken Nelere Dikkat Etmeniz gerekir

Amerika’dan Alışveriş Yaparken Nelere Dikkat Etmeniz gerekir
Countries

Amerika’dan Alışveriş Yaparken Nelere Dikkat Etmeniz gerekir

Published Jul 31, 2020

Amerika’dan Alışveriş Yaparken Nelere Dikkat Etmeniz gerekir

Birçok insan için alışveriş, en güzel ürünleri uygun fiyatlara ve en büyük indirimlerden faydalanarak satın alınca, güzel ve keyifli bir his verir. Herkes, birbirinden güzel ürünlere sahip olmak ve kullanmak ister. Tabiki alışverişi evden yapmak ayrı bir keyif ve kolaylık sağlamakta. E-Ticaret’te sınırlar ortadan kaldırılmış bulunmakta ve artık bütün dünyadan evinizde oturarak alışveriş yapabiliyorsunuz.

Tu_Blog_OnlineShopping1.jpg

Fakat Amerika’daki fiyatlar cazip gelse bile birçok insan Amerikan‘dan alışveriş yapmakta tereddüt ediyor veya yabancı sitelerden alışveriş yapmayı tercih etmiyor. Aslında Amerika‘dan sanal alışveriş çok kolay ve güvenli. Size Amerika‘dan alışveriş yaparken göz önünde bulundurmanız gereken bazı konulardan bahsetmek istiyorum:

Alışveriş Yaparken Tanıdığınız Internet Sitelerini Kullanın

Herkesin bildiği, tanıdığı ve sevdiği belirli markaları vardır. Online alışveriş yaparken özellikle bildiğiniz ve güvendiğiniz mağazaların veya markaların kendi sitelerini kullandığınızdan emin olun. Kredi kartı bilgilerinizi sadece güvenilir kaynaklar ve anlaşmalı kurumlar ile paylaşmaya özen gösterin. Ayrıca bizim önerdiğimiz veya iş birliği yaptığımız şirketlere kesinlikle güvenebilirsiniz.

Ürünlerin piyasa fiyatlarını takip edin

Satın almak istediğiniz ürünlerin piyasa fiyatlarını bilmeniz gerekir. İndirimli fiyatlara alışveriş yaparken piyasa fiyatının çok altında olan ürünlere dikkat etmelisiniz. Yeni açılan siteler henüz tüm marka anlaşmalarını ya da güvenlik sistemlerini tam olarak sağlamamış olabilir. Eğer tanımadığınız bir siteden alışveriş yapacak olursanız, öncelikle siteyi detaylı olarak incelemeyi unutmayın. Burada 3D Secure güvenlik sistemi ve SSL sertifikası var mı mutlaka kontrol edin. Ayrıca alışveriş yapmadan önce iptal/iade/değişim koşullarını kesinlikle detaylı olarak okuyun.

Gönderim Ve Kargo Maliyetlerini Optimize Edin

Paketlerinizin, kargo maliyetini düşürmek için diş ambalajlarından çıkarılarak daha küçük paketlere koyulmasını veya paketlerinizin bir paket olarak birleştirilmesini isteyebilirsiniz.

T_Blog_OnlineShopping2.jpg

Beden Ölçülerinizi Önceden Araştırın

Beden ölçüleri Amerika‘da ve Türkiye‘de farklı olabiliyor. Bundan dolayı kıyafet alışverişi yaparken özellikle bedenlere, boyutlara ve ölçülere göz atmanızı tavsiye ediyorum. EU beden tablolarına önceden bakın ve sizin Türkiye’de olan beden ölçülerinizin karşıtını belirleyin.

Amerika’daki İndirimli Günlerden Haberdar Olun Ve Takip Edin

Eğer Amerikan tatil günlerini, özel günleri ve bayramlarını takip ederseniz çok daha uygun fiyatlara alışveriş yapabilirsiniz. Özellikle Yeni Yıl, Kara Cuma ve Siber Pazartesi indirimleri alışveriş yapmanın tam zamanı. 

Kara Cuma her zaman Amerika'da Şükran Günü'nden bir gün sonra gerçekleşir. Kara Cuma 2020’de bu nedenle 27 Kasım'a düşmektedir. Amerika Birleşik Devletleri'nde Siber Pazartesi alışveriş sezonunun en büyük etkinliklerinden biridir. Siz de büyük indirimler bulabilirsiniz. Perakendeciler, tedarikler genellikle sınırlı olmakla birlikte, düzenli olarak satış fiyatından %30-50 oranında indirimli ürünlere sahiptir. Bu yıl, Siber Pazartesi 30 Kasım'da gerçekleşecek. Buna ek olarak, bazı mağazalar sadece bir Siber Pazartesi satışından daha fazlasına sahiptir ve indirimlerini bir hafta boyunca veya tüm ay boyunca uzatırlar. Size Shipito ailesinin bir üyesi olarak en iyi indirimleri ve en büyük fırsatları önceden bildireceğiz.

onlineshopping.jpg

Ödeme Seçenekleri

Online alışveriş yapmadan önce alışveriş yapmak istediğiniz sitenin ödeme imkânlarına göz atın. Bazı Amerikan siteleri yurtdışı kartlarını kabul etmeye bilir, fakat bizim sunduğumuz US Unlocked hizmetinden Amerika‘da sanal bir kredi kartı çıkarabilirsiniz. Youtube kanalımızda bunu nasıl yapabileceğinize dair bir video bulabilirsiniz.

Ayrıca bu gibi durumlarda Shipito’nun Destekli Satın Al hizmetinden de faydalanma imkanınız bulunmaktadır. Detaylarını Youtube Kanalımızdan öğrenebilirsiniz.

Shipito ailesi Amerika‘da yaptığınız sanal alışverişlerinizde sizi desteklemeye hazır. Herhangi bir sorunuz, alışveriş sürecinde probleminiz veya bilgi ihtiyacınız oluşursa, Shipito müşteri hizmetleri ile irtibata geçebilirsiniz. Sizin için en uygun çözümü bulacağımızdan emin olabilirsiniz.

Tu_Blog_OnlineShopping3.jpg
立即开始省钱!
获得您的免费美国地址!
LiveChat