Countries

Amerika’dan alışveriş

Amerika’dan alışveriş
Countries

Amerika’dan alışveriş

Published May 18, 2020

Amerika’da alışveriş

Amerika’da alışveriş bazı konularda Türkiye ile kıyasladığımızda çok daha ucuz olabiliyor. Amerika’ya gitmeden New York’daki mağazalardan evinizde oturarak online alışveriş yaparak, beğendiğiniz ürünleri Shipito ile evinize göndermeniz mümkün. Amerika’da alışveriş deyince aklıma gelen markaları sizinle paylaşmak istiyorum.

Victoria Secret

Türkiye’de mağazaları bulunmakta olsada, Amerika’daki ürün seçenekleri çok daha fazla ve gerçekten uyguna ürünler bulmak mümkün. Hemen hemen her kadın orda kendine göre bir şey bulabilir – iç çamaşırından vücut kremine, parfümden makyaj eşyasına, bir çok seçeneği var. Aynı zamanda markanın spor giyim satan marka dalı olan „Pink“ marka‘sının ürünlerine bakmadan geçmeyiniz.

Bath and Body Works

Amerika’da çok severek alışveriş yaptığım bir mağaza. Cok güzel kokan sabunları ve oda sprayleri mevcut. Online çok uyguna mis gibi kokan sabunlar alıp hem kendiniz kullanabilir veya şirin ambalajları sayesinde arkadaşlarınıza veya ailenize hediye edebilirsiniz. O kadar çok seçenek varkı, alışveriş yaparken kendinizi kaybedebilirsiniz. Sayfasın’da çoğu zaman indirimli ürünler bulmak mümkün.

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger Amerika’da çok sevilerek alınan markalar arasında. Avrupa ve Türkiye pazarında fiyatları epey pahalı olan bu markayı Amerika’da yarı yarıya hatta daha bile ucuza satın almak mümkün. Çeşitli alışveriş sitelerin’den indirimde olan ürünleri bulabilirsiniz. İndirim zamanı, Ülkemize bakarak ucuz olan ürünleri, dahada ucuza almanız mümkün.

GAP

Aynı şekilde GAP markası hoodieler Amerika’ya giden herkesin severek aldığı ürünler arasında yer almaktadır. Ama bir GAP sweatshirti için çok para harcamanıza veya Amerikaya gitmenize gerek yok. Online alışveriş imkânı ile artık sevdiğiniz markaları bilgisayarınızdan alıp evinize teslim ettirebilirsiniz.

Timberland

Timberland’in meşhur botlarını hangimiz bilmiyoruz ki? Çok rahat ve kaliteli olan bu ürünler için Türkiye’de yüksek rakamlar öderken, Amerika’da bu markayı daha uyguna almanız mümkün. Ayrıca markanın diğer ürünleride gayet başarılı. Amerikan alışveriş sayfalarında her çeşit model ve renk seçeneği ile karşılacaksınız

The North Face

Kaliteli ve kolay kolay eskimeyecek olan ürünleri bulunan marka’nın soğuk havalar için iyi seçenekleri bulunmakta. Türkiye’de bulamayacağınız kadar seçenek ve çok daha uyguna alabileceğiniz ürünler için online outlet mağazalarına göz atmanızı tavsiye ederim.

Primark

Daha önce belirttiğim markaların yanında, Türkiye’de henüz şubesi bulunmayan bu mağazayı ’da es geçmek istemiyorum. Yukarıdaki markalarla kıyasladığımız zaman fiyatları çok daha uyguna olan kıyafetler, aksesuarlar veya makyaj eşyalarını burada bulmanız mümkün.

ابدأ في توفير اليوم!
احصل على عنوانك المجاني في الولايات المتحدة!
LiveChat